Bloody T60 ile drag Click yapılıyor mu?

BRENMEST

Hectopat
Arkadaşlar biri bu ürüne soru sormuş Hepsiburada'dan bir satıcı drag Click var demiş başka birisi başka bir satıcıya sormuş o yok demiş. Buradaki kişiler ve YouTube'dakiler olduğunu söylüyorlar drag Click ben alacağım gerçekten videolardaki gibi 30-40 CPS yapılıyor mu? Ben ilk defa drag Click yapmayacağım ve yapabiliyorum 16CPS falan bu faremde yani yapabilirim fakat uygun mu o mouse? Herkes uygun diyor bence de uygun ama bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapılır hatta genel amacı zaten bu farenin.

Yaparsın. Farenin genel amacı bu zaten.

Az daha para verip A60 almanı öneriririm https://www.amazon.com.tr/BLOODY-Sİ...a60&qid=1680783546&sprefix=a60,aps,164&sr=8-5

Sıfır ve kullanışlı.

Kankam Amazon'dan ve orijinal Bloody Store'den alıyosun neden 2. el gelsin.
o satıcının a90 sattığı ilanda kullanılmış geliyordu o yüzden ama 600 lira fazla almazlar 20 tane kaldı stokta boş ver o tükenir ben t60 alacağım ne kadar çok a60 kadar iyi olmasada

O satıcının A90 sattığı ilanda kullanılmış geliyordu o yüzden ama 600 lira fazla almazlar 20 tane kaldı stokta boş ver o tükenir ben T60 alacağım ne kadar çok A60 kadar iyi olmasa da.

Oda senin sorunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…