Bloody T70 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bloody T70 LK Optik Multi Core Metal Ayak 4000CPI Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Karar verdim Katar Pro alacağım. Corsair sevdiğim bir markadır hem kulaklık olarak da HS50 Pro alacağım kulaklık Corsair mouse Corsair kombo olur. İtopya'da indirimdeymiş eğer ben alana kadar indirim biterse T60 alırım.
Tam ben de "Harpoon Pro alayım" dediğim gibi bildirim geldi ve linke tıkladım 230 lira olmuş hocam 100 lira aşamam .
Neyse önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler.
Corsair katar Pro da düşünüyorum.
En ucuz Bloody T60 Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody T60 Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 361,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Güzel dostum bu Mouse yi kullanıyorum. Ve gerçekten memnunum elime uygun olmayacağını sanıyordum ama gerçekden elime çok çok iyi uydu Eğer avuç içi tutşsa Beğeneceksin elin küçükse önermiyorum. Özellikle Drag click için iyi ve 4 lü 3 lü 2 li click leri var, Yani öneririm elin küçükse olmaz.
Emin misin? Rampage Çin malı üstüne bir logo Çin'de 60TL'lik olan mouse bu da F/P diye 200'e kakalıyorlar Bloody'nin hakkını yeme bence ilk 5 de var mouse olarak muhtemel sıralama streel series, Logitech, Razer, Bloody, Red Dragon vs. gerçekten Bloody tepki süresi ve soft ware si rakipsizdir FPS, oyunlarında Core 3 RPG mbo gibi oyunlarda Core 4 yazılımı en iyisidir yani kullanınızmı bilmiyorum ama bilginizin olmadığı " Rampage'nin yan sanayisi " dediğinizden belli Bloody harika bir marka ve Razer, streel series, Logitech gibi markalara servet harcamak yerine bu daha kaliteli ve daha uygun.