Bloody V2 mi Bloody A6 mı?

enesbsk

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bi mouse almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldığım 2 mouse var. Biri A4 Tech Bloody V2 mi, yoksa A4 Tech Bloody A6 mı? Hangisini almamı, nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim. Eğer farklı bi mouse tavsiyeniz varsa 70 tl ye kadar, gaming mouse önerebilirsiniz.

Bloody A9 düşünebilirsin. Sanırım A6'nın üst modeli. Fiyatı da bütçeni çok aşmıyor ve tasarımı daha güzel.

Bloody A9 düşünebilirsin. Sanırım A6'nın üst modeli. Fiyatı da bütçeni çok aşmıyor ve tasarımı daha güzel.
Saol. Peki bu bloody mouselerin macro su nasıl? Mouse nin 3. ve 4. çekirdeğini kullanabilmek için programı almakmı gerekiyo? Bide ilk 2 çekirdekle cs:go da rahat oynayabileceğim bi makro yapabilirmiyim veya bulabilirmiyim?

Galiba hazır makrolar var CS gibi oyunlar için. Kuzenim Bloody klavyede uygulamıştı, mouse için de geçerli diye biliyorum. hatta videosu var. Daha detaylı ayarlar para ile açılıyor olabilir. Bilgi alırsam yazarım buraya.

Kuzenimin yaptığı tek tuşla set dizme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saol. Benim için önemli olan sektirmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…