M MaratÇam Kilopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #1 Merhaba. Elime oturacak bir gaming mouse arıyorum Bloody V5 aklıma takıldı. Sizce elime oturur mu ve alırsam pad olarak SteelSeries Qck Mini alıcam ikisi iyi olur mu ?
Merhaba. Elime oturacak bir gaming mouse arıyorum Bloody V5 aklıma takıldı. Sizce elime oturur mu ve alırsam pad olarak SteelSeries Qck Mini alıcam ikisi iyi olur mu ?
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #2 Şimdi elinin ölçüsünü bilemem fakat benimki gibi kürek elli birinin bile eline oturan bir mouse tavsiye edeyim. A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar Mouse pad olarak SteelSeries Qck+ öneririm. Mini olanı tavsiye etmiyorum. Steelseries Qck+ Oyun Mousepad - Teknosa
Şimdi elinin ölçüsünü bilemem fakat benimki gibi kürek elli birinin bile eline oturan bir mouse tavsiye edeyim. A4 TECH BLOODY V7 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar Mouse pad olarak SteelSeries Qck+ öneririm. Mini olanı tavsiye etmiyorum. Steelseries Qck+ Oyun Mousepad - Teknosa