Bloody V7 vs James Donkey 325

Hasan Ercan

Hectopat
Daha fazla  
Bloody V7 ve James Donkey 325 serisi oyuncu fareleri arasında seçim yapmak istemekteyim. Bloody V7 cihazını 8 aydır gittiğim internet kafede kullandığımı ve elime oturduğunu belirtmek isterim.

Soru işaretlerim;
  1. Bloody V7M ve V7MA arasındaki fark nedir? (Arada 25 TL fiyat farkı bulunmakta!)
  2. James Donkey ürünleri hakkında sosyal üzerinde bir ön yargı olsa da incehesap.com üzerindeki kullanıcı yorumları çoğunlukla olumlu. Buradaki olumsuz yorumların sebebi nedir?
  3. Uzun kullanımda her iki cihaz içinde ne gibi sorunlar çıkabilir?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody V7 ile V7MA arasında mouse üzerinde hiçbir fark yok sadece V7MA da core 3 ve core 4 aktif olarak geliyor (core 3 ve core 4 mouse in modu gibi bişey ben kullanıyorum işe yarıyor ama olmasa da olur). Onun dışında mouse efsane ötesi kesinlikle tavsiye ederim.

Bloody V7 ile V7MA arasında mouse üzerinde hiçbir fark yok sadece V7MA da core 3 ve core 4 aktif olarak geliyor (core 3 ve core 4 mouse in modu gibi bişey ben kullanıyorum işe yarıyor ama olmasa da olur). Onun dışında mouse efsane ötesi kesinlikle tavsiye ederim.
Bilgiler için teşekkürler. V7MA Modelini temin ettim.

Eğer FPS tarzı oyuncuysan ikisinde önermem. Rival 100 alabilirsin. Hem rahat hem dayanıklı hemde RGB ışıklarını fln herşeyini ayarlayabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı