Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Yeni mouse alacağım bayağı bir gezindim her şeyin fiyatı uçmuş. Maalesef şöyle bir mouse buldum acaba nasıl güzel midir? Almaya değer mi? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Link: A4TECH BLOODY W60 MAX 10K CPI RGB GAMING MOUSE BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Palm olarak fareyi tutuyorsan çok daha iyi alternatifler var.Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar. Yeni mouse alacağım bayağı bir gezindim her şeyin fiyatı uçmuş. Maalesef şöyle bir mouse buldum acaba nasıl güzel midir? Almaya değer mi? Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Link: A4TECH BLOODY W60 MAX 10K CPI RGB GAMING MOUSE BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 608,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
W70 Max alın. Neredeyse aynı özelliklere sahipler.
Bütçeniz nedir? En fazla ne kadar verebilirsiniz?
Elinizin ölçüleri nelerdir? Nasıl tutuyorsunuz fareyi?
Normal tutuyorum pençe şeklinde değil reis.
Butçem: Max 380TL.
Dikey: 18 santım.
Yatay: 10 santım.
Normal derken?
Parmak uçlarınız ile mi yoksa avuç içiyle mi? Pençe şekli baştan elendi.
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer DeathAdder Elite Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (50₺ daha arttırıp bunu alın derim ben size.)Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody W70 MAX Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 608,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Avuç içi ile reis.