MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #1 Selam arkadaşlar, mouse arayışındayım. Bir arkadaşım Bloody W70 Max önerdi. Yazılımı da açık olduğunu vs söyledi. Bu yazılımı direkt kullanabiliyor muyuz, bu mouse önerir misiniz, yoksa bu fiyata daha iyileri var mı?
Selam arkadaşlar, mouse arayışındayım. Bir arkadaşım Bloody W70 Max önerdi. Yazılımı da açık olduğunu vs söyledi. Bu yazılımı direkt kullanabiliyor muyuz, bu mouse önerir misiniz, yoksa bu fiyata daha iyileri var mı?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 27 Ekim 2021 #2 Bloody yazılım konusunda fazlasıyla seni tatmin eder.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #3 stalist dedi: Bloody yazılım konusunda fazlasıyla seni tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam, razer viper mini aldım.
stalist dedi: Bloody yazılım konusunda fazlasıyla seni tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Hocam, razer viper mini aldım.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.932 Çözümler 17 27 Ekim 2021 #4 MTurkmn dedi: Hocam, razer viper mini aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Razerda güzel. Ama yazılım konusunda bloody üstüne tanımam.
MTurkmn dedi: Hocam, razer viper mini aldım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Razerda güzel. Ama yazılım konusunda bloody üstüne tanımam.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2021 #5 stalist dedi: Hayırlı olsun. Razerda güzel. Ama yazılım konusunda bloody üstüne tanımam. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım mağazalara vs ama bulamadım. Bir de bütçeyi aşınca mecbur buna kaldık. Mouse de olmayınca tabiri caizse gidip aldım
stalist dedi: Hayırlı olsun. Razerda güzel. Ama yazılım konusunda bloody üstüne tanımam. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım mağazalara vs ama bulamadım. Bir de bütçeyi aşınca mecbur buna kaldık. Mouse de olmayınca tabiri caizse gidip aldım