S Sarp efe ates Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Merhaba, şu anda Sensei Ten kullanmaktayım fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Memnunum fakat klavye almayı düşünüyorum. Bundan dolayı biraz daha düşük fiyata bir mouse arıyorum, klavyemi yükseltmek için. Bloody W70 Max, şu anlık aklımda bu model var. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
Merhaba, şu anda Sensei Ten kullanmaktayım fakat değiştirmeyi düşünüyorum. Memnunum fakat klavye almayı düşünüyorum. Bundan dolayı biraz daha düşük fiyata bir mouse arıyorum, klavyemi yükseltmek için. Bloody W70 Max, şu anlık aklımda bu model var.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.295 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 Tutuş şekli nedir acaba? Ki ağır bir ürün kendisi, Rust'ta galiba banlıydı hala da devam ediyor mu bilmiyorum.
Tutuş şekli nedir acaba? Ki ağır bir ürün kendisi, Rust'ta galiba banlıydı hala da devam ediyor mu bilmiyorum.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mart 2023 #3 Shuichi Tatsuo dedi: Tutuş şekli nedir acaba? Ki ağır bir ürün kendisi, Rust'ta galiba banlıydı hala da devam ediyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bildiğin banmı.
Shuichi Tatsuo dedi: Tutuş şekli nedir acaba? Ki ağır bir ürün kendisi, Rust'ta galiba banlıydı hala da devam ediyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bildiğin banmı.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.295 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 Anumusss dedi: Nasıl bildiğin banmı. Genişletmek için tıkla... Evet makrosundan dolayı Rust bir ara Bloody mouse kullan oyuncuları banladı.
Anumusss dedi: Nasıl bildiğin banmı. Genişletmek için tıkla... Evet makrosundan dolayı Rust bir ara Bloody mouse kullan oyuncuları banladı.