Bloody W90'da makro tuş ataması nasıl yapılır?

peacemaker48

Hectopat
Bloody W90 mouse aldım birçok makro ayarı var ama ben videolardan bakarak sadece aşağı çekmeyi ayarladım ve bunu sol tıka atadım, basılı tutunca aşağı çekiyor bırakınca duruyor ama sorunum bunu oyun içerisinde devamlı açık şekilde kullanamam. Bunu açıp kapatabilmeyi istiyorum. Farenin uygulmasını iyice taradım ama herhangi bir şey bulamadım, başka bir program ile bunu yapabileceğimi düşündüm ve X mouse button Control indirdim ama bu programını da tam bilmediğim için sorunumu çözemedim.

Dosya Ekleri

• capture-20250412-000819-crop.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Workshop 8 yerine Bloody 7 yazılımını öneriyoruz. Oradan makroları daha rahat bir şekilde oluşturabilir ve tuşlara atayabilirsiniz. Saygılar.

Workshop 8 yerine Bloody 7 yazılımını öneriyoruz. Oradan makroları daha rahat bir şekilde oluşturabilir ve tuşlara atayabilirsiniz. Saygılar.
Evet, katılıyorum. Eski sürüm daha kullanışlıdır. Bu arada bende yeni aldım. Satacağım. İlgilenen olursa piyasadan biraz uyguna vereceğim. İki gün önce almıştım ama öncesinde Razer Viper Mini kullanıyordum. Elim ona alışmış, büyük geliyor.

Makro oluşturma veya tuş atamasında sıkıntı yok, sorun olan bunu oyun içinde nasıl açıp kapatabilirim!

En üstteki 1 tuşuna zaten atama yapılmaz. Orası kapatmak, normal kullanıma geçmek içindir. N ve 3 tuşlarına atama yapacaksınız.

Tamamda oyunda ateş etmek için oraları kullanmak pratik değil! Daha önce A4Tech XL-750bh farem vardı YouTube'dan bakarak sorduğum şeyi yapmıştım! Yıllarca böyle kullandım! Ufak bir tuşa açıp kapamayı atamıştım oyun içindeyken tuşa basıp makroyu açıyordum sol tuş ile ateş ediyordum(aşağı çekiyor) çatışma bitince aynı tuş ile kapatıyordum, izleyip yaptığım video yu aradım fakat bulamadım, muhtemelen eski olduğu için silinmiş olabilir ama yardımcı bir program ile yaptım gibi tam hatırlamıyorum.

Hocam key programing ayarı olması lazım N key programing yapıp deneyin Workshop 8'de.

Eski uygulamayı önerme sebebimiz yenisinde makro sisteminin daha kullanışsız hale gelmesi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…