Bloody W95 Max vs Bloody W70 Max

Arkadaşlar birşey sorucam Logitech g402'nin solundaki DP tuşunu işlevini değiştirebiliyormuyuz? Yani oyunlarda farklı bir görev atabilirmiyim?(Şarjör değişmek gibi vs.)

Arkadaşlar bir şey soracağım Logitech G402'nin solundaki DP tuşunu işlevini değiştirebiliyor muyuz? Yani oyunlarda farklı bir görev atabilir miyim?(şarjör değişmek gibi vs.)

Uygulamasi var ise yaparsiniz SteelSeries'in mouselerinde oluyor yandaki tuslar ve normal tum tuslari istediginiiz harfa atayabilirsiniz oyun icindende ates etmeyi o tus yapip orayla ates eder mesela.

Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama alakasız bir şeye bakarken önüme çıktı bu konu. Sonrasında görenler olursa diye tecrübelerimi paylaşmak istedim. W70 max'ı 1 seneden fazladır kullanıyorum ve özellik anlamında cidden müthiş bir mouse. Tutuş tarzı olarak Logitech g502 şeklinde ve ona kıyasla çok ama çok hafif bir mouse. Macro özelliği olarak aklınıza gelebilecek her türlü macro yapılabiliyor, uygulaması inanılmaz detaylı, biraz karmaşık bir yapısı var sadece onu çözmek gerekiyor. Tuş kalitesi, dpi hassasiyeti vs çok iyi. Daha öncesinde almış olduğum razer basilisk x hyperspeed mouse um var ve W70 i kullanmayı tercih ettim açıkçası. Gelelim eksik yanlarına. Mouse un yükseklik ayarı var ama yine de 1.5mm ayarındayken dahi çok ufak kaldırıp koyarken kayma hissediyorum. Rekabetçi oyun pek oynamadığım için rahatsız etmiyor beni ve buna engel olabilen bir mouse var mı bilmiyorum ama belirteyim dedim. Gelelim şahsen benim için en büyük eksiğine, dış plastiği aşırı derecede kötü. Kötüden kastım kalite anlamında değil ama çok el terleten ve kir yapan bir yapısı var. Bir de bendeki beyaz olanı, her gün silmeme rağmen yine de kirleniyor. Bu mouse un üzerine bir grip bandı vs yapılsa tadından yenmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı