Başlıkta da belirttiğim gibi bu mouse alınır mı?
Elimin uzunluğu 19-20 cm arası. Bilekten oynuyorum ve FPS oyunları için almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL. Öneri de verebilirsiniz.
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody markası kalitelidir, kendim de klavyesini kullanıyorum. Fakat bu modelde herhangi bir kronik sorun vs. var mı emin olmadığım için alınır demedim.
Başlıkta da belirttiğim gibi bu mouse alınır mı?
Elimin uzunluğu 19-20 cm arası. Bilekten oynuyorum ve FPS oyunları için almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL. Öneri de verebilirsiniz.
En ucuz Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sharkoon Light2 200 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xtrfy M4 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!