stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 22 Mart 2021 #1 İyi geceler dilerim, Bloody fare yazılımındaki Core 4 ne işe yarar? Hangi oyunlar için geçerlidir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2021
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Mart 2021 #2 Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor.
Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 22 Mart 2021 #3 Kokona Shiki dedi: Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor. Genişletmek için tıkla... Core 3 ve 4 açık. Bir çok oyuna desteği var fakat core 4 hangi oyunlar için çözemedim. Kokona Shiki dedi: Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor. Genişletmek için tıkla... pubg, cs go gibi oyunlar için core 3 ü denedim muazzam bir şey fakat ban yedirtebilir çünkü silahlarda hiç sekme yok.
Kokona Shiki dedi: Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor. Genişletmek için tıkla... Core 3 ve 4 açık. Bir çok oyuna desteği var fakat core 4 hangi oyunlar için çözemedim. Kokona Shiki dedi: Bir nevi makro işlevi görüyor, çoğu oyunda geçerli gibi görünsede yazılım hile koruma sistemleri tarafından engellenecektir. Normalde Core 1 ve 2’nin açık olması lazım geri kalanı ücret ile açılıyor. Genişletmek için tıkla... pubg, cs go gibi oyunlar için core 3 ü denedim muazzam bir şey fakat ban yedirtebilir çünkü silahlarda hiç sekme yok.