Bloodycase güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Earas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 8.510

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
5 tane bedava kasa vermişti arkadaşıma hiç bir şey çıkmadı bana da 3 dolarlık glock deseni çıktı. Skin'i çekmek için 5 dolar yatırmam gerekiyormuş. O parayla da kasa açarım. Site güvenilir mi?

Güvenilir.Herkese o Free kasadan o kadar cikiyor. 4 hesapta denedim o Free kasalarindan birinden kesin 3$+ fazla eşya dusuyor. Hepsine dustu. Ben 4.5$ cikan hesaba para yatirdim skini cektim sıkıntı yok ama para yatirip actigim kasalarin hicbirinden iyi bir şey cikmadi. 5 dolar atip toplamda 6 dolar falan almis oldum. Şuan 8.88 dolarlik bir kasa var kasa sadece %20 oranda zarar ettiriyor para yatirdiginda o kasayi aç.

Son düzenleme:
Herkese o Free kasadan o kadar cikiyor. 4 hesapta denedim o Free kasalarindan birinden kesin 3$+ fazla eşya dusuyor. Hepsine dustu. Ben 4.5$ cikan hesaba para yatirdim skini cektim sıkıntı yok ama para yatirip actigim kasalarin hicbirinden iyi bir şey cikmadi. 5 dolar atip toplamda 6 dolar falan almis oldum.
5 dolarla AK47 kasası açacağım. Zarar etmezsem iyidir.

5 dolarla AK-47 kasası açacağım. Zarar etmezsem iyidir.

Hocam 8.88'lik sadece %20 ihtimalle zarar edilen kasa var kasa normalde 16$ken %50 indirime girmiş, bende ak açtım Elite Build çikmisti. Bence biraz bolerek aç o attigin 5 dolari. Sanki ucuz kasalar daha iyi gibi geldi sitede.

Hocam açtin mi ak kasasini? Bazi kasalar %50 indirime girmiş oluyor onlari dene istiyorsan. Benim dedigim kasa normalde daha pahali.
Okuldan çıkıcam eve gidince mesajını alıntılarım.

Hocam açtin mi ak kasasini? Bazi kasalar %50 indirime girmiş oluyor onlari dene istiyorsan. Benim dedigim kasa normalde daha pahali.
Elite build çıktı. Skini de 5 dolar yatırıp çektim.

Son düzenleme:
5 kasadan guzel skın cekınce 5 dolar attım ve o 5 doları da 8 dolar yaptım. Bir gecede 12 13 dolarlık skın cektım ve gecesine siteden banladılar :D yazdım niye banladınız, ilk multi dediler, sonra bir daha yazdım kanıt falan ıstedım ve yazdıkları şu; o gece zaten yeterı kadar kazandınız yazdı destek sıstemı. Deflarca yazdım banlanmam mı gerek diye, yazmadılar bir daha. Allah'tan 12 13 dolarlık itemleri çektik de öyle banladılar.

Ben o siteden item çekemiyorum Please check the possibility of trading in Steam or Steam trade URL validity in the bloodycasein your profile. böyle bir hata veriyor sebebi nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı