Bloodycase güvenilir mi?

Earas

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
1.960
Çözümler
15
Yer
İstanbul
5 tane bedava kasa vermişti arkadaşıma hiç bir şey çıkmadı bana da 3 dolarlık glock deseni çıktı. Skin'i çekmek için 5 dolar yatırmam gerekiyormuş. O parayla da kasa açarım. Site güvenilir mi?
 
Güvenilir.Herkese o Free kasadan o kadar cikiyor. 4 hesapta denedim o Free kasalarindan birinden kesin 3$+ fazla eşya dusuyor. Hepsine dustu. Ben 4.5$ cikan hesaba para yatirdim skini cektim sıkıntı yok ama para yatirip actigim kasalarin hicbirinden iyi bir şey cikmadi. 5 dolar atip toplamda 6 dolar falan almis oldum. Şuan 8.88 dolarlik bir kasa var kasa sadece %20 oranda zarar ettiriyor para yatirdiginda o kasayi aç.
 
Son düzenleme:
Herkese o Free kasadan o kadar cikiyor. 4 hesapta denedim o Free kasalarindan birinden kesin 3$+ fazla eşya dusuyor. Hepsine dustu. Ben 4.5$ cikan hesaba para yatirdim skini cektim sıkıntı yok ama para yatirip actigim kasalarin hicbirinden iyi bir şey cikmadi. 5 dolar atip toplamda 6 dolar falan almis oldum.
5 dolarla AK47 kasası açacağım. Zarar etmezsem iyidir.
 
5 dolarla AK-47 kasası açacağım. Zarar etmezsem iyidir.

Hocam 8.88'lik sadece %20 ihtimalle zarar edilen kasa var kasa normalde 16$ken %50 indirime girmiş, bende ak açtım Elite Build çikmisti. Bence biraz bolerek aç o attigin 5 dolari. Sanki ucuz kasalar daha iyi gibi geldi sitede.
 
Hocam açtin mi ak kasasini? Bazi kasalar %50 indirime girmiş oluyor onlari dene istiyorsan. Benim dedigim kasa normalde daha pahali.
Okuldan çıkıcam eve gidince mesajını alıntılarım.

Hocam açtin mi ak kasasini? Bazi kasalar %50 indirime girmiş oluyor onlari dene istiyorsan. Benim dedigim kasa normalde daha pahali.
Elite build çıktı. Skini de 5 dolar yatırıp çektim.
 
Son düzenleme:
5 kasadan guzel skın cekınce 5 dolar attım ve o 5 doları da 8 dolar yaptım. Bir gecede 12 13 dolarlık skın cektım ve gecesine siteden banladılar :D yazdım niye banladınız, ilk multi dediler, sonra bir daha yazdım kanıt falan ıstedım ve yazdıkları şu; o gece zaten yeterı kadar kazandınız yazdı destek sıstemı. Deflarca yazdım banlanmam mı gerek diye, yazmadılar bir daha. Allah'tan 12 13 dolarlık itemleri çektik de öyle banladılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı