Blooger.com'u host olarak alma

SpeedTroller

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Grafiker, Webmaster
Merhaba arkadaşlar,

Bir teknoloji haberileri paylaşacağım bir site açmak istiyorum. Aklıma bazı sorular takıldı. Bunları size sorma istiyorum.

1- Domain alarak blogger.com'u host olarak kullanabilir miyim?
2- Domain alınca hosting almak gerekiyor mu?
3- Domain alıp hosting almadan site kurabilir miyim?

1 - Satın aldığın alan adını blogger.com sitesinde kullanabilirsin.
2- Alan adı yanında hosting almak zorunda değilsin. Yalnız ücretsiz hosting servisi veren kuruluşunda alan adı eklemeye izin vermesi lazım. Blogger.com kendi alan adını kullanmaya izin vermektedir.
İnceleyin: Özel alan adını blogumda nasıl kullanırım? - Blogger Yardım
3- Bunun cevabı hayır. Hosting almadan site kuramazsınız. Ücretli veya ücretsiz bir hosting olması şarttır.

Cevabınız için teşekkürler.
Şöyle bir sorum daha olacaktır.
Diye aldım. Sonra bloggerle ilişkilendirdim. Bu sitenin normal siteler gibi filezilla'dan ayar falan yükleyebilir miyim ?

Eskiden bildiğim kadarıyla FTP programları ile "blogger.com" adresindeki dosyalara erişim vardı. Eğer sistem değişmediyse yüklenmesi gerekli. "blogger.com" sitesine giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından görebilirsiniz sanırım. Ben uzun süredir kullanmadığım için bilemiyorum.

Kusura bakma cevap yazamayacağım ama sitenin linki atarsın artık

Teşekkürler.

Hocam skypeniz varsa eklermisiniz. Id SammyTheEpical

Başka sorularınız var ise, yeni konu açarak sorabilirsiniz. Cevabı biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım.

Şuan Blogger'a sadece resim yükleyebilirsin.Domain ve host içinde Natro'yu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…