Patates Patlıcan
Decapat
Steam'den "Bloons Monkey City" oynamak istemiştim, oyunu yükleyip açmayı denedikten sonra "OpenGL 2.0.0 gerekli, sizde OpenGL 1.1.0 var" dedi. Ben de bilgisayar donanımlarıyla ilgili hiçbir şey bilmeyerek OpenGL'i güncellemek istedim. BlueStacks'in yardım sitesinden baktım, bağdaştırıcılarda Intel(R) UHD Graphic Card dahil 2 tane bağdaştırıcı gösteriyor. Ama ben de ise sadece API Radeon HD 4350 gözüküyor. Ondan sonra baktım ki bağdaştırıcıda yonga türü de yok. Sorun ne ve nasıl çözebilirim, bilen var mı?
Bilgisayar özellikleri:
Windows 7 32-bit
Pentium(R) Dual Core CPU
İnternetçiye gidilerek 2 kez format atıldı.
Ek konu:
Bu konuya resim yüklemek istiyorum, ama "Yüklenen dosya beklenilen formatta bir görsel değil." diyor. Google'dan hesabımı açıp resmi yüklemeyi deneyecektim, fakat şifremi unutmuşum. Şifre sıfırlama da mail'ime gelmiyor (Spam klasöründe de yok.). Buraya yazıyorum çünkü yeni bir konu açmak için 1 saat beklemek gerekiyor.
+Moderatöre Not: Hata OpenGL veya oyunda değil, bilgisayarda.
Bilgisayar özellikleri:
Windows 7 32-bit
Pentium(R) Dual Core CPU
İnternetçiye gidilerek 2 kez format atıldı.
Ek konu:
Bu konuya resim yüklemek istiyorum, ama "Yüklenen dosya beklenilen formatta bir görsel değil." diyor. Google'dan hesabımı açıp resmi yüklemeyi deneyecektim, fakat şifremi unutmuşum. Şifre sıfırlama da mail'ime gelmiyor (Spam klasöründe de yok.). Buraya yazıyorum çünkü yeni bir konu açmak için 1 saat beklemek gerekiyor.
+Moderatöre Not: Hata OpenGL veya oyunda değil, bilgisayarda.
Son düzenleme: