Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Merhabalar, oyunu bir kaç gündür oynuyorum hep D.D.T balonu gelince ölüyorum, hiçbir şey patlatamıyor bunu. Tipi bu şekilde internetten buldum ayrıca inanılmaz hızlılar. Hangi çar bunu patlatıyor, bilginiz var mı?
Merhabalar, oyunu bir kaç gündür oynuyorum hep D.D.T balonu gelince ölüyorum, hiçbir şey patlatamıyor bunu. Tipi bu şekilde internetten buldum ayrıca inanılmaz hızlılar. Hangi çar bunu patlatıyor, bilginiz var mı?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.888 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Super monkey kesebiliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Super monkey temple yapıyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS Zephyros Picopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 DaisakuKuze dedi: Super monkey kesebiliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Super monkey temple yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam super monkeyi normal şekilde koydum kesmedi 4-5 tane vardı hiç bir şey olmadı. Acaba temple nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
DaisakuKuze dedi: Super monkey kesebiliyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Super monkey temple yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam super monkeyi normal şekilde koydum kesmedi 4-5 tane vardı hiç bir şey olmadı. Acaba temple nasıl yapacağım?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.888 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #4 Zephyros dedi: Hocam super monkeyi normal şekilde koydum kesmedi 4-5 tane vardı hiçbir şey olmadı. Acaba temple nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... 1-4 2-2 veya 1-4 3-2 olarak yapacaksın upgrade. Artı 0 Eksi
Zephyros dedi: Hocam super monkeyi normal şekilde koydum kesmedi 4-5 tane vardı hiçbir şey olmadı. Acaba temple nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... 1-4 2-2 veya 1-4 3-2 olarak yapacaksın upgrade.