Google'a baktım ama net bir sonuca varamadım. Ban riski var mıdır? Roblox hesabının çalınma ihtimali var mıdır? Kullanan kişiler cevaplarsa güzel olur.
Google'a baktım ama net bir sonuca varamadım. Ban riski var mıdır? Roblox hesabının çalınma ihtimali var mıdır? Kullanan kişiler cevaplarsa güzel olur.
Yüksek miktarlarda robux çekerseniz ban riski olabilir. Bir internet sitesine hesabınızı emanet edip etmemek size kalmış ama milyonlarca robuxu olan hesaplar yerine sizin hesabınızı çalacaklarını düşünmüyorum. Ama dediğim gibi tercih sizin.
Bir kere başlayınca bağımlılık yapıyor robux bitene kadar oynuyorsunuz robux bitince de küfür edip kapatıyorsunuz. Yeniden robuxunuz olunca aynı şeyler tekrarlanıyor. Eğer kâr edersen robuxu çekip birdaha oynamamak en mantıklısı çünkü en sonunda o robuxu maalesef kaybediyorsunuz.
Yüksek miktarlarda Robux çekerseniz ban riski olabilir. Bir internet sitesine hesabınızı emanet edip etmemek size kalmış ama milyonlarca Robux'u olan hesaplar yerine sizin hesabınızı çalacaklarını düşünmüyorum. Ama dediğim gibi tercih sizin.