St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 726 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #21 634962 dedi: Konu harbi eski ama güvenilir değil bayağı bayağı dolandırıcı benim 180 Robux'u aldılar vermiyorlar ;D. Artı olarak bazı hesapları çalıyolar haberiniz olsun uzun lafın kısası: Bloxflip güvenilir değildir. Genişletmek için tıkla... 7 günde geliyor Roblox'un kendi olayı o ben 900 Robux çekmiştim site kapandı ama geldi Robux'larım gene de.
634962 dedi: Konu harbi eski ama güvenilir değil bayağı bayağı dolandırıcı benim 180 Robux'u aldılar vermiyorlar ;D. Artı olarak bazı hesapları çalıyolar haberiniz olsun uzun lafın kısası: Bloxflip güvenilir değildir. Genişletmek için tıkla... 7 günde geliyor Roblox'un kendi olayı o ben 900 Robux çekmiştim site kapandı ama geldi Robux'larım gene de.
6 634962 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 25 29 Nisan 2025 #22 St1ckle dedi: 7 günde geliyor Roblox'un kendi olayı o ben 900 Robux çekmiştim site kapandı ama geldi Robux'larım gene de. Genişletmek için tıkla... Konu biraz(!) eski ama sizin bahsettiğiniz 1 hafta süresi pending'e gelen robux. Bende hiç oraya gelmedi 3 hafta falan deneyip en son vazgeçtim
St1ckle dedi: 7 günde geliyor Roblox'un kendi olayı o ben 900 Robux çekmiştim site kapandı ama geldi Robux'larım gene de. Genişletmek için tıkla... Konu biraz(!) eski ama sizin bahsettiğiniz 1 hafta süresi pending'e gelen robux. Bende hiç oraya gelmedi 3 hafta falan deneyip en son vazgeçtim