S Sadeoyunc Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Öncelikle selam, ben bloxflip denen siteden Robux katlıyacaktım ama site açılmadı. Site yasal mı ona göre gireceğim yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Öncelikle selam, ben bloxflip denen siteden Robux katlıyacaktım ama site açılmadı. Site yasal mı ona göre gireceğim yardım eder misiniz?
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Sadeoyunc dedi: Öncelikle selam, ben bloxflip denen siteden Robux katlıyacaktım ama site açılmadı. Site yasal mı ona göre gireceğim yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yasal değil konudan alakasız 20 Robux'dan 500 Robux katlayıp hepsini kaybedebiliyorsunuz.
Sadeoyunc dedi: Öncelikle selam, ben bloxflip denen siteden Robux katlıyacaktım ama site açılmadı. Site yasal mı ona göre gireceğim yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yasal değil konudan alakasız 20 Robux'dan 500 Robux katlayıp hepsini kaybedebiliyorsunuz.
A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Bu tür siteler yasal olsun olmasin guvenmezdim. Adam sana robux veriyo karsiliginda para kazanmak icin hangi bilgilerini kullaniyor bilemem.
Bu tür siteler yasal olsun olmasin guvenmezdim. Adam sana robux veriyo karsiliginda para kazanmak icin hangi bilgilerini kullaniyor bilemem.
S Sadeoyunc Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 FozyMen dedi: Büyük ihtimal yasal değil konudan alakasız 20 Robux'dan 500 Robux katlayıp hepsini kaybedebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet yapmamaya karar verdim. Birde bir sorum daha olucak,ben bu siteye şifremi verdim sonra doğrulama yerinde vazgeçip çıktım, bir şey olur mu? Sadeoyunc dedi: Evet yapmamaya karar verdim. Birde bir sorum daha olucak,ben bu siteye şifremi verdim sonra doğrulama yerinde vazgeçip çıktım, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 10 Şubat 2023
FozyMen dedi: Büyük ihtimal yasal değil konudan alakasız 20 Robux'dan 500 Robux katlayıp hepsini kaybedebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet yapmamaya karar verdim. Birde bir sorum daha olucak,ben bu siteye şifremi verdim sonra doğrulama yerinde vazgeçip çıktım, bir şey olur mu? Sadeoyunc dedi: Evet yapmamaya karar verdim. Birde bir sorum daha olucak,ben bu siteye şifremi verdim sonra doğrulama yerinde vazgeçip çıktım, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla...
Fourveyn Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #5 ne olur ne olmaz bence şifreni değiştir