Blue Lock 2. sezon izlenir mi?

Dostlar bildiğiniz gibi animasyon açısından yeni sezonun yemediği linç kalmadı. Instagram'dan gördüğüm kadarıyla da izleme hevesi bırakmamıştı bende. Ama IMDb olarak yine hatırı sayılır puanlar alıyor yeni bölümler. Animasyon düzeliyor mu yoksa hep aynı düzeyde mi devam ediyor? Sizce 2. sezon izlenmeli mi? Rica ediyorum mangadan devam et demeyin. Mangayı okurken animedeki kadar tüm duyguları alamıyorum. Eminim mangası daha iyidir animeden ama zorunda kalmadıkça mangadan devam etmiyorum.

Hikayeyi beğeniyorsanız izleyin ama animasyon kalitesi U-20 bölümlerine kadar PNG Lock denecek kadar kötü. En azından U-20 Arc için biraz da olsa animasyonlar düzeldi fakat animasyonun hala o kadar iyi olduğu söylenemez.

Bence izlenmez. O animasyonlarla zevk almak imkansız. Konusu için izlemek istiyorsan git mangayı oku. Hadi illa izlemek istiyorsun animasyon mu seviyorsun o zaman izleme sil kafandan Blue Lock'u başka bir şey bul izleyecek.

Bence izlenmez. O animasyonlarla zevk almak imkansız. Konusu için izlemek istiyorsan git mangayı oku. Hadi illa izlemek istiyorsun animasyon mu seviyorsun o zaman izleme sil kafandan Blue Lock'u başka bir şey bul izleyecek.
Selamın aleyküm U-20 maçına kadar izleyin maça geldiğinizde bunu açın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…