Blue Prosecco EX Alınır Mı?

Daha fazla  
Selamlar. Merlincycles ta gezerken buna rastladım fiyatından dolayı garipsedim. Hem carbon kadro hem ultegra set hem de mekanik disk frenler gönül isterdi hidrolik olsun, 6.120TL'ye bu şekilde bir canavar alabiliyor olmak şaşırtıcı. Bu yaz sipariş vermeyi düşünüyorum sizce değer mi? Nasıl bir bisiklet eğer çok kötü bir kadrosu varsa sıkıntı olmaz çünkü bir süre sonra kadroyu da değiştirebilirim. İnternette sağlam bir bilgi yok bisiklet hakkında rastladığım en yakın tarihli bilgi 2014 yılında baştan savma yazılmış bir makale oldu. Türkçe kaynak zaten yok. Yabancı kaynaklarda yetersiz. Merlincycles'tan hiç alışveriş yapmadığım için dolandırılma korkum da yok değil.

Ürün gümrüğe takılmaz fakat maalesef stoklarda kalmamış bir ürün.

Ek not: Daha iyi alternatifler mevcut bu fiyatlara. Biraz daha araştırma yaparak ve indirimleri takip ederek çok daha iyi alternatifleri getirtebilirsiniz. Aktif olarak hala yaptığım ve eski alışverişlerimi göz önünde bulundurarak sorun yaşamadığım siteleri aşağıda yazdım. İsteklerinizi karşılayacak parça ya da bisikletleri buralarda bulabileceğinizi düşünüyorum. Onları da kontrol edebilirsiniz.

Bike24, 26Bikes, ChainReactionCycles, BikeComponents, BikeDiscount, JensonUSA, Bikeinn

Son düzenleme:
@Bulut Uzer Hocam bir öneriniz var mı ? Daha öncede konuşmuştuk fakat konular üzerinde çok şey değişti. Yeniden hedefim genel olarak 20+20 veya 20+20+20+20km yol yapmak gravel/cyclecross endurance/yol bisikleti hepsi olur benim gönlüm endurancedan yana ancak bulamaz iseniz diğerleride olur. Aero gidon olması önemli, hidrolik disk frenler önemli, ultegra set olması tercihim. Birde 6000TL'nin üstüne çıkmamak çok önemli kargo ile vs maksimum 7500 verebilirim. Birde çok yokuşlu yolda süreceğim boyumda 170. Yaş ise 15.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı