Blue screen view nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan Ahmet Doğan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 5.470
Sen okulda direk önüne soruların cevaplarını alıyormuydun? Kendini hazır cevap alıp geliştiremezsin. Öğrenmek ile hazıra konmak ayrı şeydir. Öğrenmek istiyorsan İngilizcen olacak, Windows deneyimin olacak, Microsoft sitesini ve diğer ilgili kaynakları araştımra kabiliyetin olacak. Bunları yaparsan gelişirsin. Kısayol istersen mavi ekranlara verdiğimiz cevapları takip et incele.

İngilizcem yok malesef almancam iyidir. Az çok belli konularda bilgi sahibiyim. Fakat açıkcası tam anlayamıyorum araştırmada yapıyorum. Örneğin blue screen ile bakınca hatanın ntoskrnl.exe olduğunu görünüyor ama her ntoskrnl.exe aynı hatadan kaynaklanmıyor vs. Ben o dosyayı araştırıyorum ama yanlış yapıyorum. İnternettede ne şekilde yapabilceğimi ögrenemedim açıkcası. Onun için soruyorum. Biraz yol gösteren olsa becebilirim:)

Almanca kaynaklarda da bulabilirsin :) Ntoskrnl olarka işaretlemiş olduğu her zaman direk onda olacak diye birşey yok. Aldığı kodları verileri incele sonra bunları nette araştır. İngilizcenin olmaması bilgisayar dünyasında büyük eksidir. Matematikten önce bilgisayarda ingilizce gelir.

@Murat5038 Murat bey size bir şey sormak istiyorum. Örneğin mavi ekran dumplarında Nvidia donanımı gibi donanımları nasıl alnıyorsunuz? Bu işi profosyenel olarak yaptığınız belli. Ben de bilgi düzeyimi genişletmek için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı