Sevimsizilker Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 76 19 Temmuz 2019 #1 Merhabalar, geçtiğimiz günlerde mikrofonuma elim çarptı ve düştü. Kablosunu tam takınca çalışmıyor gevşetince ışığı yanıyor ama PC alıglamıyor. Bazen alıgılıyor sonra tekrar gidiyor, bu sorun neyden kaynaklı olabilir?
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde mikrofonuma elim çarptı ve düştü. Kablosunu tam takınca çalışmıyor gevşetince ışığı yanıyor ama PC alıglamıyor. Bazen alıgılıyor sonra tekrar gidiyor, bu sorun neyden kaynaklı olabilir?
Panzer 2012 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 100 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2019 #2 Bence ürünün kablosundan kaynaklıdır.
Sevimsizilker Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 76 21 Temmuz 2019 #3 Panzer 2012 dedi: Bence ürünün kablosundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... gec yanit verdim k.b ürün yazıcı kablosuyla calisiyor yeni kablo aldim fakat isigi yaniyor hala pc gormuyor
Panzer 2012 dedi: Bence ürünün kablosundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... gec yanit verdim k.b ürün yazıcı kablosuyla calisiyor yeni kablo aldim fakat isigi yaniyor hala pc gormuyor