Çözüldü Blue Stacks'in indiği disk nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

554130

Decipat
Benim bilgisayarımda C ve D olmak üzere 2 adet disk var. C diskinde hiç alanım yok ve BlueStacks inadına C diskine inmeye çalışıyor, "Diskinizde en az 7GB alan açın" hatasıyla karşılaşıyorum. Opera GX üzerinden BlueStacks'i indirirken D diskini seçmiştim fakat yine de C diskine iniyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Çözüm
Kurulum sırasında programda konum değiştirmek için bir yer yok mu? Dikkatli bakın.
Hiçbir yer yok hocam. Programı açarken uygulamanın C diskine indirileceğini söylüyor, değiştirme yeri falan da yok.

@472107 Hocam aceleyle kurulum yaptığım için gözümden kaçmış, yüklemeyi özelleştirme yeri varmış. Kusura bakmayın rahatsız ettim.

Kurulum sırasında programda konum değiştirmek için bir yer yok mu? Dikkatli bakın.

Hiçbir yer yok hocam. Programı açarken uygulamanın C diskine indirileceğini söylüyor, değiştirme yeri falan da yok.

@472107 Hocam aceleyle kurulum yaptığım için gözümden kaçmış, yüklemeyi özelleştirme yeri varmış. Kusura bakmayın rahatsız ettim.

Çözüm

BlueStacks'in hangi sürümünü kurmaya çalışıyorsunuz? Ekteki görsel 5'in kurulum ekranı kırmızı okla gösterdiğim yerden değişiyor kurulum yeri.

Sorun değil hocam. İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• 1680987368512.png
    327,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…