Blue swich mi Red swich mi?

Daha fazla  
Yeni klavye alacağım ama arada kaldım aklımda hep Blue swich var dı ama sonra aynı modelin Red swich ini gördüm aralarında fark var mı bilmiyorum buraya sormak istedim Blue swich mi almalıyım Red swich mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin tercihiniz tamamen. Ben Blue Switch kullanıyorum ve memnunum fakat blue switch'in sesine dayanamayıp klavyesini değiştiren çok fazla kişi var. Vatan gibi bir yere gidip blue ile red switch hissiyat ve ses farkına bakın hangisi size uygun anlarsınız zaten.

400 liralık klavye ile 1000 liralık klavyeyi karşılaştırmayın ama

Tamamen, tamamen kişisel tercih. Birisi sesiz ve lineer çalışırken (red), birisi sesli ve hisli çalışıyor (blue). Blue switch biraz daha güç isteyen bir switch. Evde raatsız olacak birileri yoksa, klavye toplu bire ortamda çalışmıyorsa, geceden sabaha çatır çatır oyun oynanmıyorsa blue derim, ses önemli bir kriterse red derim. Fakat YouTube üzerinde birçok kıyaslama videosu mevcut, izlemenizi kesinlikle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…