Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.203 Çözümler 5 13 Şubat 2020 #1 Mekanik klavye almayi dusunuyorum. Alacagim klavyenin sadece Blue Switch'i var. Hissiyatını ve sesini seviyorum. Gece oynayan biri degilim. Sıkıntı yaratir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2020
Mekanik klavye almayi dusunuyorum. Alacagim klavyenin sadece Blue Switch'i var. Hissiyatını ve sesini seviyorum. Gece oynayan biri degilim. Sıkıntı yaratir mi?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Şubat 2020 #2 FPS oyunları için açıkçası red switch daha mantıklı.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 13 Şubat 2020 #3 Asıl oyun için Blue Switch tercih edilir diye biliyorum.Aynı zamanda yazı için en rahatı diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin.
Asıl oyun için Blue Switch tercih edilir diye biliyorum.Aynı zamanda yazı için en rahatı diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Şubat 2020 #5 Kuzenimde ve arkadaşlarımda hep Blue Switch'li klavyeler olduğu için biliyorum, çok rahat oynanıyor ama daktilo gibi sesi var.
Kuzenimde ve arkadaşlarımda hep Blue Switch'li klavyeler olduğu için biliyorum, çok rahat oynanıyor ama daktilo gibi sesi var.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 13 Şubat 2020 #6 MOBA tarzı oyunlar oynuyorsan Blue yani mavi Switch öneriyoruz. FPS oyunlarında da sıkıntı yaratmaz kullanabilirsiniz sadece ses olayından dolayı çok ses çıkıyor.
MOBA tarzı oyunlar oynuyorsan Blue yani mavi Switch öneriyoruz. FPS oyunlarında da sıkıntı yaratmaz kullanabilirsiniz sadece ses olayından dolayı çok ses çıkıyor.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2020 #7 Profesyonel PUBG oyuncusu olup Blue switch kullanan var. Tamamen zevk meselesi.