hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Mayıs 2020 #11 tayfunsagdic dedi: Ben kırmızı kullanıyorum bu bile sesli geliyor mavi çekemem. Klavyem de bu 244 TL'ye aldım memnunum. GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin bilek desteği manyetik mi ?
tayfunsagdic dedi: Ben kırmızı kullanıyorum bu bile sesli geliyor mavi çekemem. Klavyem de bu 244 TL'ye aldım memnunum. GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin bilek desteği manyetik mi ?
sodyum Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 87 30 Mayıs 2020 #12 hadwiger dedi: Bazı Blue Switch mekanik klavye kullanıcılarının söylediğine göre, 1-2 ay kullandıktan sonra o Click sesi bağ ağrıtıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... İlk başlarda çok tatlı bir feedback'i var diye sevsem de çok çabuk bayıyor. Sadece sesi rahatsız etti diye membran klavyeye dönen arkadaşım bile oldu.
hadwiger dedi: Bazı Blue Switch mekanik klavye kullanıcılarının söylediğine göre, 1-2 ay kullandıktan sonra o Click sesi bağ ağrıtıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... İlk başlarda çok tatlı bir feedback'i var diye sevsem de çok çabuk bayıyor. Sadece sesi rahatsız etti diye membran klavyeye dönen arkadaşım bile oldu.
tayfunsagdic Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 278 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Sistemleri Mühendisi 30 Mayıs 2020 #13 hadwiger dedi: Bu klavyenin bilek desteği manyetik mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır manyetik değil istediğin gibi oynatabiliyorsun. Deri ve gayet kaliteli ben çok beğendim.
hadwiger dedi: Bu klavyenin bilek desteği manyetik mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır manyetik değil istediğin gibi oynatabiliyorsun. Deri ve gayet kaliteli ben çok beğendim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Mayıs 2020 #14 tayfunsagdic dedi: Hayır manyetik değil istediğin gibi oynatabiliyorsun. Deri ve gayet kaliteli ben çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Manyetik olmaması benim için bir dezavantaj maalesef. sodyum dedi: İlk başlarda çok tatlı bir feedback'i var diye sevsem de çok çabuk bayıyor. Sadece sesi rahatsız etti diye membran klavyeye dönen arkadaşım bile oldu. Genişletmek için tıkla... Daha önce pek çok kez internet cafelerde denedim ama beni rahatsız etmiyordu belki oradaki sesten dolayıdır. Son düzenleme: 30 Mayıs 2020
tayfunsagdic dedi: Hayır manyetik değil istediğin gibi oynatabiliyorsun. Deri ve gayet kaliteli ben çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Manyetik olmaması benim için bir dezavantaj maalesef. sodyum dedi: İlk başlarda çok tatlı bir feedback'i var diye sevsem de çok çabuk bayıyor. Sadece sesi rahatsız etti diye membran klavyeye dönen arkadaşım bile oldu. Genişletmek için tıkla... Daha önce pek çok kez internet cafelerde denedim ama beni rahatsız etmiyordu belki oradaki sesten dolayıdır.
Behlül Haznedar Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 261 Çözümler 1 30 Mayıs 2020 #15 Caner Uncu dedi: Mekanik değil ki O, membrane. Genişletmek için tıkla... Rahatsız olursa diye önerdim.
Caner Uncu dedi: Mekanik değil ki O, membrane. Genişletmek için tıkla... Rahatsız olursa diye önerdim.