Blue Switch klavye önerisi

Bütçe
500-600 arası düşünüyorum biraz daha esneyebilir

Paper.C

Kilopat
Daha fazla  
@550519 hocam seçime az kaldı benim moraller biraz bozuk ne olacağız ne edeceğiz minvalinde.
Kendime ufak bir hediye almaya karar verdim az mutlu olayım diye.
3 senedir Preo MG40 kullanıyorum klavye olarak artık tanınmaz hale geldi metalini falan söktüm elimin teri ile pas tuttuğundan dolayı.

(Bilgisayarın yanında hediye vermişlerdi klavyeyle uğraşmak istemediğimden değiştirmedim bende bunca sene.)

Blue Switch'li önerebileceğin bir şeyler var mı 500-600 bandında?
Biraz daha fiyatta çıkabilirim gerekirse.

Ek olarak beğendiğin bir modeli daha yazarsan Switch fark etmeksizin ona da bakmış olayım.

Bilek desteği olabilir ama mümkünse çıkartma şansım olan bir destek bulunsun olacaksa. daha önce bilek desteği ile klavye kullanmadım bundan dolayı hoşuma gider mi emin değilim.

Numpad kısmına ihtiyacım yok klavyede olsa da olur olmasa da olur belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Redragon K565R-1 Rudra bakabilirsin hocam.

Redragon K565R-1 rudra bakabilirsin hocam.

Teşekkürler hocam ürün güzelmiş beğendim.

Yay sesi olabiliyormuş sanırım ama Blue Switch olduğundan çok rahatsız etmez herhalde.

Fazla ses çıkarır sadece.

Hocam ben alamadım rudra yı sen önerdikten sonra para ayarlarken 620 TL'den 800-900 bandına kadar geldi.

Hala almak mantıklı ise alayım ama başka önerin varsa ona bakayım.

@550519

Hocam ben kuzenimle konuştum seçim var diye yatmamış oturduk oyun girdik.

Laf arasında söyledim klavye alacağım diye bir arkadaşında Gamenote KB857l varmış 200 TL'ye yarın alacağım. Kalan parayı kenara koydum şimdilik.

Biraz daha üstüne koyup mouse alırım bir 1000-2000 civarı param biriktiğinde sağ olasın ilgin için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…