Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Nisan 2022 #1 Merhaba. Yaklaşık 6-7 aydır kullandığım Blue Switch mekanik klavyemin sesi kalınlaştı. Bir çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim iyi akşamlar
Merhaba. Yaklaşık 6-7 aydır kullandığım Blue Switch mekanik klavyemin sesi kalınlaştı. Bir çözümü olan varsa yardım ederse sevinirim iyi akşamlar
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 2 Nisan 2022 #2 Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş.
Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş.
4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 2 Nisan 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Komik olan espri Her sabah yumurta suyu içmiş
F 16 Fighting Falcon dedi: Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Komik olan espri Her sabah yumurta suyu içmiş
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Nisan 2022 #4 F 16 Fighting Falcon dedi: Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı?
F 16 Fighting Falcon dedi: Sürprizbozan: komik olmayan espri Komik değil cidden ama bu espriyi yapmasam içimde kalırdı. Ergenliğe girmiş. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı?
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Nisan 2022 #5 Windows 7 dedi: Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı? Genişletmek için tıkla... klavye çok temiz değil ama sadece bazı tuşlarda böyle Windows 7 dedi: Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı? Genişletmek için tıkla... hayır çin malı değil
Windows 7 dedi: Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı? Genişletmek için tıkla... klavye çok temiz değil ama sadece bazı tuşlarda böyle Windows 7 dedi: Bunu yapmaya gelmiştim buraya. Klavye temiz mi, her tuş mu kalınlaştı? Switch'ler Çin malı falan mı? Genişletmek için tıkla... hayır çin malı değil
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Nisan 2022 #6 Yavuz Sultan Selim dedi: Klavye çok temiz değil ama sadece bazı tuşlarda böyle. Genişletmek için tıkla... En çok bastığın tuşlar mı?
Yavuz Sultan Selim dedi: Klavye çok temiz değil ama sadece bazı tuşlarda böyle. Genişletmek için tıkla... En çok bastığın tuşlar mı?
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 2 Nisan 2022 #7 Windows 7 dedi: En çok bastığın tuşlar mı? Genişletmek için tıkla... yani genellikle oyun oynarken basıyorum oda en çok bastığım tuşlar oluyor
Windows 7 dedi: En çok bastığın tuşlar mı? Genişletmek için tıkla... yani genellikle oyun oynarken basıyorum oda en çok bastığım tuşlar oluyor