Blue switch mekanik klavye önerisi

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Merhaba, mümkünse Temu'dan blue switch klavye önerisi istiyorum. Daha önce küçük klavye kullanmadım, onu belirteyim, rahat mı değil mi bilmiyorum. Bilgisayarımda Bluetooth yok, kablosuz klavye de olur. Sadece LoL oynuyorum bu bilgisayardan. Yardımcı olursanız teşekkür ederim

Blue Switch önermem daktilo gibi sesi var evdekiler rahatsız olabilir.

Hocam çok seviyorum o çıkan tık tık sesini.

Hocam kararına karışmak gibi olmasın ama yaklaşık 1 ay sonra bıkarsın benden söylemesi bende de vardı 6 aya yakın kullandım değiştirdim bir süre baş ağrıtıyor.

Hocam kararına karışmak gibi olmasın ama yaklaşık 1 ay sonra bıkarsın benden söylemesi bende de vardı 6 aya yakın kullandım değiştirdim bir süre baş ağrıtıyor.
hocam o kadar çok mu ya inan hiö bilmiyorum videolarda falan sesi guzel oluyor aslında

Bütçeniz nedir?

Bence red switch bakın. Blue switch çok ses çıkarıyor.

Hocam o kadar çok mu ya inan hiö bilmiyorum videolarda falan sesi guzel oluyor aslında.

Arkadaşların dedikleri doğru gerçekten bir süre sonra ses çıkmasın diye yazı yazmak istemeyeceksin eğer güzel ses geçirmeyen bir kulaklığın yoksa bile evdekilerin başı ağrır ciddiyim yaşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…