Blue Switch mi red Switch mi?

mertf0r

Femtopat
Daha fazla  
Daha önce mekanik klavye kullanmadım Blue Switch bir klavyeye gidiyor aklım sizce Redmi Blue mu gece oynarken Blue sorun çıkarır mı yoksa abartılıyor mu?

Kesinlikle Red Switch alın. Ben Blue kullanıyorum keşke red Switch alsam diyorum aşırı ses var ilk başlarda güzel geliyordu fakat uzun kullanımda cidden yoruyor parmaklarınızı bir de Blue Switch Red Switch'e göre daha sert basması o yüzden red almanızı öneririm.

Daha önce mekanik klavye kullanmadım Blue Switch bir klavyeye gidiyor aklım sizce Redmi Blue mu gece oynarken Blue sorun çıkarır mı yoksa abartılıyor mu?
Ben şu anda blue switch kullanıyorum. Eğer gece kullanacaksan camını aç ve evdeki bütün kapıları kapat. Yoksa bütün ev halkını ayağa dikersin. Ayrıca oyun oynarken arkadaşlarınla sesli konuşuyorsan boşluk tuşunu spamlamak güzel bir sinir etme yöntemi olabilir. Oyun oynarken red switch daha iyi oluyor diye duymuştum.

Blue Switch'i denemiş ve aktif olarak red Switch kullanan biri olarak red Switch diyorum. Red Switch bile sesli geliyor iken Blue Switch'in sesine dayanılmıyor. Özellikle ev halkını ve komşuları deli edebilir.

Gerçekten komşulara kadar gidecek bir sesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı