Blue Switch oyunlarda sorun çıkartır mı?

SkullCrusher64

Hectopat
Daha fazla  
Galax Stealth 03 aldım. Blue Switch bir klavye çoğu kez oyun için önerilmediğini görmüştüm Blue Switch'in. Oyunlarda sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkartmaz. Önerilmemesinin sebebi çok ses yapan bir klavye. Tam bir kafa ütüleme cihazı.

+ Olarak gece takılan biriyseniz tüm hayatınızı zehir edebilir komşular yüzünden.

Rahmetli babaannem ile aynı odada kalıyordum ve Blue Switch'e geçince her gece "kapatta kafamızı ütüleme" diyordu

Blue switch başlarda çok sarar sesi falan aşırı derece de hoşunuza gider fakat sonradan kafanızı şişirmeye başlar.

Gamepower Calypso vardı ailem klavye aldığımı bilmiyordu kapı kapalı iken önünden geçmişler hemen odaya girdiler dediler ne oluyıor halbuki red swichti

Optik veya Black Switch öneririm.
aldığım klavyede 8 tane black switch çıkıyor onları w.a.s.d gibi tuşlara takarsam büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum
+ Olarak gece takılan biriyseniz tüm hayatınızı zehir edebilir komşular yüzünden.

2 katlı evimiz var aile bireyleri zaten rahatsız olmaz komşularında olacağını sanmam duvara dayalı değil bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…