Blue switch TKL klavye önerisi

Yer
Çanakkale/Kepez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐫𝐭𝐱𝟑𝟎𝟓𝟎-𝐢𝟓-𝟏𝟒𝟓𝟎𝟎-𝐡𝐱-𝟓𝟏𝟐𝐬𝐬𝐝-𝟑𝟐𝐠𝐛 𝐫𝐚𝐦
Meslek
Öğrenci
Merhaba abimin doğum günü yaklaşıyor beraber oyun oynuyoruz ve klavyesini kırdı ona TKL ve blue switch bir klavye arıyorum hediye olacağı için hemen bozulmaması yani kaliteli olsa yeter marka takıntım yok ama Amazon ve yurt dışı artık hayal gibi 30 euro kargoyla beraber aşıyor.

Alma aldırma kafa ağrıtır. Gece kimse uyuyamaz. Komşular şikayete gelir. Kırmızı ya da kahverengi al. 2 de basım hissiyatı güzel ve makul sesleri var bence bu da yüksek. Ama kimse rahatsız olmuyor.

Alma aldırma kafa ağrıtır. Gece kimse uyuyamaz. Komşular şikayete gelir. Kırmızı ya da kahverengi al. 2 de basım hissiyatı güzel ve makul sesleri var bence bu da yüksek. Ama kimse rahatsız olmuyor.

Hocam şu an da kendim blue switch kullanıyorum genelde LoL oynadığınız için ama clicky sound daha hoşuma gider ve pek farkta olmaz mekanik, TKL, kaliteli, RGB olsa yeter.

Hocam markayı ilk kez gördüm ve hotswap değil galiba teknik servis bakımından iyi bir marka mı?

Bende bununla aynı özellikte Redragon var kablosuz her tuşa renk ataması oluyor şarjı uzun gidiyor ama ben belli tuşları aydınlatıyorum. Qwer df LoL tuşlarını. 1 senedir çok memnunum. Siyah anahtardan geçtim. Kablolu da bağla sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence bunlar 1 fabrikadan çıkıyor üzerine farklı markalar basılıyor diye düşünüyorum.

Bunda var mı bilmiyorum benim swichler de değişiyor. Ama bendeki 2000-2500TL'dir red Dragon olunca.
Bu aynı özellik yarı parasına.

kablolu demezsen https://www.sinerji.gen.tr/redragon...g-klavye-p-51513?utm_campaign=akakce&v=1.30.8

Bu markayı da kullandım çok iyi asla bozulmaz.

Ajazz ve Redragon Çin'in en iyileri.

Bende bununla aynı özellikte Redragon var kablosuz her tuşa renk ataması oluyor şarjı uzun gidiyor ama ben belli tuşları aydınlatıyorum. Qwer df LoL tuşlarını. 1 senedir çok memnunum. Siyah anahtardan geçtim. Kablolu da bağla sorun olmaz diye düşünüyorum. Bence bunlar 1 fabrikadan çıkıyor üzerine farklı markalar basılıyor diye düşünüyorum.

Bunda var mı bilmiyorum benim swichler de değişiyor. Ama bendeki 2000-2500TL'dir red Dragon olunca.
Bu aynı özellik yarı parasına.

Kablolu demezsen https://www.sinerji.gen.tr/redragon...g-klavye-p-51513?utm_campaign=akakce&v=1.30.8

Bu markayı da kullandım çok iyi asla bozulmaz.

Hocam tüm cevaplar için sağ olun ama bunlar TKL değil benim için en önemlisi TKL olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı