Bir tane Gamepower Saber bir tane T60 model klavyem var birisi mavi birisi kırmızı Switch'e sahip. Gamepower'da birkaç tuş basmamazlık yapıyor. T60'da ise a tuşu basmamazlık yapıyor s tuşunun Switch'ini kırdım. Bunlara nereden Switch alabilirim. Trendyoldakileri önerir misiniz? Bir de lehim yapması zor mudur çok?
Lehim çakmakla bile yapılır. Özenli ve dikkatli olursan sorun olmaz. Özellikle Switch'lerin devre kartına bağlandığı nokta hem geçmeli hem de lehim ile sabitlenmiştir. Lehimlerin üstüne birer damla lehim eritirsen bağlı lehimler kendiliğinden çözülecektir. Dikkatlice geçmeli olan kısmı devreye zarar vermeden tık diye attırıp çıkartman lazım. Sonra yeni Switch'i kolaylıkla takabilirsin. Trendyol'daki Switch'ler alınabilir. Pişman etmez, tatmin de etmez.
Lehim çakmakla bile yapılır. Özenli ve dikkatli olursan sorun olmaz. Özellikle Switch'lerin devre kartına bağlandığı nokta hem geçmeli hem de lehim ile sabitlenmiştir. Lehimlerin üstüne birer damla lehim eritirsen bağlı lehimler kendiliğinden çözülecektir. Dikkatlice geçmeli olan kısmı devreye zarar vermeden tık diye attırıp çıkartman lazım. Sonra yeni Switch'i kolaylıkla takabilirsin. Trendyol'daki Switch'ler alınabilir. Pişman etmez, tatmin de etmez.
Switch'in üzerine güzeeel bir üfleyincede basmamazlık sorunu kalkıyor ama tekrar başlayabilir. Genellikle içine kaçan tozlarla ilgili oluyor.En azından benim klavyede
Switch'in üzerine güzeeel bir üfleyincede basmamazlık sorunu kalkıyor ama tekrar başlayabilir. Genellikle içine kaçan tozlarla ilgili oluyor. En azından benim klavyede.