Arkadaşlar cümleten sa. Aklımda Corsair K55 RGB Pro var. Maksimum bütçe 2000. Sorunsuz markası tanınan Corsair, SS, Logitech, Razer gibi markalar önerirseniz sevinirim. İlk tercihim blue switch ikincisi de full klavye olması lazım. Cevaplarınızı bekliyorum F/P olursa sevinirim.
Bu bütçeye yakın temiz olarak Razer Blackwidow V3 veya V3 TKL bakın derim hocam. Green Switch klavyeler fakat ses ve hissiyat bakımından mavi ile birebir diyebiliriz. SteelSeries ve Logitech grubunda 2. el de olsa bu fiyata mekanik bulamadım.
Bu bütçeye yakın temiz olarak Razer Blackwidow V3 veya V3 TKL bakın derim hocam. Green switch klavyeler fakat ses ve hissiyat bakımından mavi ile birebir diyebiliriz. SteelSeries ve Logitech grubunda 2. el de olsa bu fiyata mekanik bulamadım.
Ekipmanlarını hiç kullanmadım fakat genel olarak sevilen bir marka. 2. el olarak genelde tam boyutlu olarak sadece K55 gördüm şayet tekrar kullanmak isterseniz.
Ekipmanlarını hiç kullanmadım fakat genel olarak sevilen bir marka. 2. el olarak genelde tam boyutlu olarak sadece K55 gördüm şayet tekrar kullanmak isterseniz.