Blue Yeti Kablo Sorunu

gokhan16

Hectopat
Selamlar. Blue Yeti mikrofonum ilk geldiği akşam heyecanla kullanırken acemilik ve birazda heyecan sonucu kablosu görüldüğü gibi hasar aldı. Bir ay kadar oldu son haftaya kadar idare ettim ancak son bir haftada bilgisayarım kendisi görmüyor. Takılı halde yeniden başlattığımda şansım var ise bilgisayarım okuyor. Bununla da bitmiyor çalıştığı sırada bir anda çalışmayı kesiyor ve tekrar geri gelmiyor. Tüm bunlar olurken cihaza elektrik akışı mevcut üstündeki kırmızı LED çalışır durumda. Kısacası elektrik akışı mevcut ama çalışmıyor. Kabloyu değiştirmek bir çözüm sunmadı. Girişi aynı olan kablodan aldım ve taktığım zaman hiç bir şekilde elektrik akışı sağlamadı. Tavsiyeler, öneriler her şeye açığım. Şimdiden teşekkürler.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiyeden öyle kaliteli bir kablo alamazsınız. Ama bu gelene kadar idare edebilirsiniz. İnternete Playstation 3 kablosu yazdığınızda milyon tane sonuç çıkar.
Dediğiniz ürün ve ürünlere baktım (PS3 kol kablosu) anladığım kadarıyla sadece şarj için çünkü veri akışına dair bir şey okumadım. Şu kablo veri akışı sağlanır diyor. Ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı