sdeak4 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Bluecord güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 541 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Bu tür 3.parti yazılımlarda orjinal hesaplarınızı açmanızı tavsiye etmiyorum, bluecordu da ilk defa duydum zamanında başka versiyonunu kullanmıştım.
Bu tür 3.parti yazılımlarda orjinal hesaplarınızı açmanızı tavsiye etmiyorum, bluecordu da ilk defa duydum zamanında başka versiyonunu kullanmıştım.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Hayır. Aliucord kullanabilirsiniz, açık kaynak kodludur. Pluginleri kendi sunucuları üzerinden paylaşıyorlar. Kolayca indirebilirsiniz.
Hayır. Aliucord kullanabilirsiniz, açık kaynak kodludur. Pluginleri kendi sunucuları üzerinden paylaşıyorlar. Kolayca indirebilirsiniz.
Wl0ncaE Femtopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Temmuz 2024 #4 Tavsiye etmiyorum ama denemek istersin falan fake hesaplar açarsın ama onu bile tavsiye etmiyorum güvenilir değil bana göre.
Tavsiye etmiyorum ama denemek istersin falan fake hesaplar açarsın ama onu bile tavsiye etmiyorum güvenilir değil bana göre.