Bluedio T2s+ Bluetooth Kulaklık Bağlantı Problemi

huseyinekrem

Hectopat
Daha fazla  
-Windows 10 Creators Update,
-Bluetooth 4.0,
-Driver'lar güncel.

Aliexpress'ten sipariş ettiğim Bluedio T2s+ marka ve modelindeki kulaklık, telefona, masaüstündeki USB Dongle'a ve diğer test ettiğim telefonlara sorunsuz bağlanıyor. Ancak gel gelelim, benim z3735f'li tabletten hallice Hometech HTBook14 marka laptoba bağlanmıyor. Uzun süre bağlanmayı denedikten sonra "Cihazı yeniden bağlamayı deneyin" diye sarı renkli bir hata mesajı alıyorum. Daha önce çeşitli Bluetooth cihazları bağladım. Hiç birinde bir sorun yaşamadım. "Acaba?" diyorum, kulaklığın yada bilgisayarın bir cihaz tanıma sınırı vb. olabilir mi? Yani aklıma başka bir şey gelmiyor.

O zaman bilgisayarın ayarlarında bir sıkıntı vardır, kulaklıkta değil.
Ayarlarında bir şey yok. Ayrı bluetooth alıcıyla denedim. Onda düzgün çalışıyor. Dahili alıcı bir tek bu kulaklığı beğenmiyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Güncelleştirmesi falan da yok. Creators Update için ayrı bir güncelleme paketi gelmiş. Onu deneyeceğim şimdi.

Az önce harici alıcı ile denedim. Düzgünce çalışıyor. Muhtemelen driver kaynaklı bir sorun var ancak dahili Microsoft Driver'ını kullanıyor ve güncellemesi yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı