Bluedio T6 Kulaklık Nasıldır?

Yiiiaaaa

Hectopat
Arkadaşlar vermiş olduğum linkteki kulaklığı beğendim 110 dolardan da 35 dolara düşecekmiş. Ancak hiçbir yerde detaylı bir incelemesine rastlamadım. Belki sizden birisi kullanmıştır daha önceki modellerini diye size sormak istedim. Bu kulaklık nasıl? Alınır mı? Alınmaz ise bununla aynı fiyat civarında bluetooth lu kulaklık önerebilir misiniz?

Kulaklık: Aliexpress.com: Bluedio official store üzerinde Güvenilir Bluetooth Kulaklık & kulaklık tedarikçilerden Bluedio T6 Aktif Gürültü önleyici Kulaklık için mikrofon ile Kablosuz Bluetooth Kulaklık telefonları ve müzik Satın Alın

Kulaklık yeni çıktığı için incelemesini görememeniz normal. Kulaklıktan bende sipariş ettim elime ulaştığında incelemesini yapacağım.

Kulaklık eline geçen var mı acaba? Şuan Aliexpress'te 365 lira, Gearbest'te Sigorta ile 250 liraya geliyor ve 6-10 iş günü teslim süresi diyor (Alljoy cargo). Görüşlerinizi alabilir miyim? Gearbest'ten almayı düşünüyorum. Bir de bu 3.5mm'ye dönüştüren kabloyu nereden bulacağız?

Ben kulaklığı şahsen beğendim. İndirimdeyken almanızı tavsiye ederim. Dönüştürücü birçok yerde satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…