Blueforce Runner alınır mı?

Bütçe
1600

Hamza_Efe53

Hectopat
Daha fazla  
Klavyemi değiştirmek için klavyeler bakıyordum ve Trendyol'da blueforce runner in en çok satanlardan olduğunu gördüm. Değerlendirmelerde iyiydi, YouTube üzerinde belirli bir inceleme videosunu bulamadım o yüzden buradayım. Ben ürünün siyah versiyonu 100 lira daha uygun oldugu için tercih etmeyi düşünüyorum. 1600 TL'ye kadar bütçem var ama eğer aşırı bariz bir eksiği yoksa bunu alacağım.

Bende aldım gayet iyi ürün şuanlık bir sorun teşkil etmiyor değerlendirmelere bakınca puanı filanda yüksek alabilirsiniz

1600 TL bütçen varsa Ajazz AK680 al 1200 TL ama 1000 TL altı istiyorsan blueforce runner alabilirsin hem 50 milyon tıklama ömrü var.

Hocam halen kullanıyor musunuz klavyeyi? Eğer kullanıyorsanız nasıl oyunlarda tepkime süresi falan ve tuşlarda silinme durumu oldu mu acaba?
Hala kullanıyorum , tepkime süresi gayet iyi , tuşlarda silinme gibi bir durumda yok bu fiyata alınır memmunum gayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…