BlueForce Runner alınır mı?

Bütçe
1100
Klavyeyle ilgili bir durumsa dediğim gibi switchlerin alt kısmına toz, pislik kaçmıştır muhtemelen, diğer bir ihtimal de switchin bozulması ama genelde ilk dediğim oluyor.

Peki switchler bozulunca hangi switch alınmalı çok pahalı olmadan iyi olacak.

Peki switchler bozulunca hangi switch alınmalı çok pahalı olmadan iyi olacak.
huano, gateron, cherry, ktt, mmd epomakerin switchleri, leobog vb. Bu tarz markaları ikinci el sitelerinde uygun fiyatlara satanlar oluyor veya aliexpress tarzı yerlerden de alabiliyorsun. Fiyatlar değişkenlik gösteriyor ama ortalama 400-500 diyebilirim.

huano, gateron, cherry, ktt, mmd epomakerin switchleri, leobog vb. Bu tarz markaları ikinci el sitelerinde uygun fiyatlara satanlar oluyor veya aliexpress tarzı yerlerden de alabiliyorsun. Fiyatlar değişkenlik gösteriyor ama ortalama 400-500 diyebilirim.
Hocam dqha klavyeyi alamadım gameagle neopulse modelini buldum o nasıldır

Hocam dqha klavyeyi alamadım gameagle neopulse modelini buldum o nasıldır

BlueForce runner almayı düşünüyorum, alınır mı? Arkadaşım aldı iyi bir klavye olduğunu söylüyor. 1000 TL mekanik 75 ya da 60'lık klavye arıyorum.

Eğer almadıysanız almayın ben kullanıyorum ve 1 ay önceden çift tıklama sorunu başladı bunun nedeni switchler sadece switchleri değiştirirseniz düzelir yani tek diyeceğim şey almayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı