Blueforce runner iyi midir?

Yani bir ürünü alıp incelemeden değerlendirmek ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Araştırmadığımı falan düşünüyorsan yanılıyorsun.

Yh switch diye belirtmişler. Öyle bir marka bile yok daha herhalde atmışlar ismini. Ayrıca bu klavyeyi kendileri falan üretmiyor. Çin'den marka basıp satıyorlar. Rampage gibi markalar da öyle yapıyor. Yani kendileri üretmediği bir klavye ne kadar kalitesini biliyorlardır bilemiyorum.

Ömüre göre bakarsak birçok klavyede kullanılan outemu switchlerde 50 milyon ömre sahip.

Ömüre göre bakarsak birçok klavyede kullanılan Outemu switchlerde 50 milyon ömre sahip.

Outemu güzel marka değil işte onu diyorum. Ömüre göre switch markası anlayabiliyorsan ne güzel sana. Ayrıca 50 milyon olduğuna bakma. 20 milyonda falan sorunları başlar. Bu bütün mekanik switchlerde böyledir. Mouselerde de aynı şekil ayrıca Outemu switch ucuz klavyelerde kullanılıyor.

Yani pek öyle aşırı kaliteli olup olmamasını takmıyorum ben zaten abartı bir şekilde kullanan birisi değilim , yazı yazsın tuşa bassın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…