Merhaba. Bütçem sınırlı ve mouse arayışındaydım. Bu fareyi gördüm yorumları da çok iyi. Kullanan varsa veya bilen biri varsa, bilgi verebilir mi kronik vb. sıkıntıları varsa?
Merhaba, mouseyi alalı 3-4 ay oldu ve güzel bir şekilde kullanıyorum. Almak isteyen arkadaşlar için söyleyeceklerim, mouse biraz hareketsiz kalınca hareket etmiyor, 1-1,5 saniye sonra harekete etmeye başlıyor yani bu rekabetçi fps oyunlarında nadirde olsa sorun çıkartabilir. Şarj sorunu yok, gönül rahatlığıyla 1-2 hafta şarj etmeden kullanabilirsiniz. Ayrıca mouseyi oyundayken şarj ederken kullanabiliyorsunuz. Makro ayarları mousenin uygulaması üzerinden ayarlanabiliyor ve bu çok iyi. DPİ ayarlama tuşununda mousenin hemen üstünde olması rahat. Skatezleri iyi, güzel kayıyor ama arada ıslak mendille güzelce silerseniz uzun ömürlü bir skatez olur. Mouse hakkındaki görüşlerim şuanlık bunlar. Teşekkür ediyorum.İlk defa görüyorum bu markayı, muhtemelen bağlantı sorunları yaşayacaksınız. 1000 TL ne olduğu belirsiz şeye vereceğime bu fareyi alırım. Bütçenizi arttırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.