Blueforce Shooter Rainbow klavye alınır mı?

Emre a

Femtopat
Arkadaşlar 1000 TL bütçeyle Türkiye'den Türkçe klavye almak istiyorum klavye önerir misiniz blueforce shooter Rainbow da karar kıldım gibi ama başka öneriniz varsa bakarım. Numpad olmadasada olur. Fiyat daha da çıkamam. Bir de neden onerdiginizi veya neden onerdiginizi yazarsanız çok iyi olur. Gamepower Overlord arkadaşımda var güzel duruyor almak istiyordum ama numpad olmaması suphelendirdi. Bu marka alınmaz şu marka alinmaz gibi konuşacak arkadaşlar 10000 TL yok 1000 TL var çok para verip alabilecek olsak bu markalara bakmayız zaten.

Hot-swap yok. Tuşun biri giderse patlarsın onun yerine K87 Pro bakabilirsin geçenlerde 960 liraya alınıyordu.

Hot-swap yok. Tuşun biri giderse patlarsın onun yerine K87 Pro bakabilirsin geçenlerde 960 liraya alınıyordu.
Birde hot swap olmasada tuşları değiştirmemiz ne kadar gerekiyor ki 60 milyon ömür diyor. Yani tuşları çıkarmam neden gerekiyor çok bilmediğim için soruyorum?

Birde hot swap olmasada tuşları değiştirmemiz ne kadar gerekiyor ki 60 milyon ömür diyor. Yani tuşları çıkarmam neden gerekiyor çok bilmediğim için soruyorum?
60 milyonu siz zaten tamamlayamazsınız. Şöyle örnek vereyim fason markaların switchleri hızlı bozuluyor. Çift tıklama yapıyor ya da basmama yapıyor çok yaşadım böyle bir durumda hot swap yoksa switch değiştiremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…