Çözüldü Blueprint kod nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

selimkaratas

Centipat
Daha fazla  
Resimdeki şu şeye nasıl kod eklerim?

1690553694997.png

Eki Görüntüle 1880089

Nasıl kod eklendiğini yapay zekaya sordum o da böyle cevap verdi.

Ekran Görüntüsü (7).png

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    234,2 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Kod nasıl eklerim derken?

Satır satır kod mu yazmak istiyorsunuz? Projeyi Blueprint destekli açtıysanız bu mümkün değil. Biraz daha detay verin yardımcı olayım.

Gerek kalmadı. Teşekkür ederim. Level değiştirmek için içine kod yazmak gerekiyor diyor sözde yapay zeka olan Bard. Ben kod yazılan yeri bulmaya çalıştım ama bulamadım. Sonra diğer seviyeyi başlangıç seviyesine ekledim ve sorun çözüldü.
Kod nasıl eklerim derken?

Satır satır kod mu yazmak istiyorsunuz? Projeyi Blueprint destekli açtıysanız bu mümkün değil. Biraz daha detay verin yardımcı olayım.

Gerek kalmadı. Teşekkür ederim. Level değiştirmek için içine kod yazmak gerekiyor diyor sözde yapay zeka olan Bard. Ben kod yazılan yeri bulmaya çalıştım ama bulamadım. Sonra diğer seviyeyi başlangıç seviyesine ekledim ve sorun çözüldü.

Çözüm

Blueprint için yapay zeka kullanmanızı önermiyorum, iyi çalışmalar.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı