D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Haziran 2020 #1 Bu uygulamayı nereden indirebilirim? Link atar mısınız? Pek çok site gördüm güvenemedim. Teşekkürler.
Bu uygulamayı nereden indirebilirim? Link atar mısınız? Pek çok site gördüm güvenemedim. Teşekkürler.
Çözüm Y Y yika38 13 Haziran 2020 Yazılımın sahibi NirSoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net
Yazılımın sahibi NirSoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 13 Haziran 2020 #2 Yazılımın sahibi NirSoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net Artı 0 Eksi Çözüm
Yazılımın sahibi NirSoft'un sitesinden indirebilirsiniz. Blue screen of death (STOP error) information in dump files. Displays information about blue screen crashes occured on your system. (MiniDump Reader) www.nirsoft.net
KS KS D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 13 Haziran 2020 #3 Teşekkürler. 10 yıllık bilgisayar bugün 2 defa reset attı. Sonra da yine ilk defa mavi ekran verdi. Umarım önemli sorunum yoktur. Artı 0 Eksi
Teşekkürler. 10 yıllık bilgisayar bugün 2 defa reset attı. Sonra da yine ilk defa mavi ekran verdi. Umarım önemli sorunum yoktur.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 13 Haziran 2020 #4 Minidump dosyalarını paylaşırsanız yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 13 Haziran 2020 #5 DeGaston dedi: Teşekkürler. 10 yıllık bilgisayar bugün 2 defa reset attı. Sonra da yine ilk defa mavi ekran verdi. Umarım önemli sorunum yoktur. Genişletmek için tıkla... BlueScreenView artık yeterli bir yazılım değil. WinDbg ile nokta atışı mavi ekran tespiti yapılabiliyor. Minidump dosyalarınızı yeni konu açarak paylaşırsanız daha iyi yardımcı olunur. Artı 0 Eksi
DeGaston dedi: Teşekkürler. 10 yıllık bilgisayar bugün 2 defa reset attı. Sonra da yine ilk defa mavi ekran verdi. Umarım önemli sorunum yoktur. Genişletmek için tıkla... BlueScreenView artık yeterli bir yazılım değil. WinDbg ile nokta atışı mavi ekran tespiti yapılabiliyor. Minidump dosyalarınızı yeni konu açarak paylaşırsanız daha iyi yardımcı olunur.