N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Arkadaşlar BlueScreenView indirdim ve böyle hata çıktı. Ntoskrnl ne hatası olabilir? Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Arkadaşlar BlueScreenView indirdim ve böyle hata çıktı. Ntoskrnl ne hatası olabilir? Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 15 Mart 2022 #2 Niro dedi: Eki Görüntüle 1332905 Arkadaşlar BlueScreenView indirdim ve böyle hata çıktı. Ntoskrnl ne hatası olabilir? Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... ntoskrnl herhangi bir sebepten mütevellit gerçekleşmiş olabilir. Minidump dosyanı at, bakalım. Artı 1 Eksi
Niro dedi: Eki Görüntüle 1332905 Arkadaşlar BlueScreenView indirdim ve böyle hata çıktı. Ntoskrnl ne hatası olabilir? Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Genişletmek için tıkla... ntoskrnl herhangi bir sebepten mütevellit gerçekleşmiş olabilir. Minidump dosyanı at, bakalım.
KS KS N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Minidump.rar drive.google.com VENGEANCE ANGEL dedi: ntoskrnl herhangi bir sebepten mütevellit gerçekleşmiş olabilir. Minidump dosyanı at, bakalım. Genişletmek için tıkla... Attım minidump bak istiyorsan Son düzenleme: 15 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Minidump.rar drive.google.com VENGEANCE ANGEL dedi: ntoskrnl herhangi bir sebepten mütevellit gerçekleşmiş olabilir. Minidump dosyanı at, bakalım. Genişletmek için tıkla... Attım minidump bak istiyorsan
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 15 Mart 2022 #4 Niro dedi: Minidump.rar drive.google.com Attım minidump bak istiyorsan Genişletmek için tıkla... Disk sorunu. Kaç tane disk varsa, HDTune indir, Qucik Scan kapalı olmak üzere, Error Scan yap. Health sekmelerini de "eksiksiz!" paylaş. Artı 0 Eksi
Niro dedi: Minidump.rar drive.google.com Attım minidump bak istiyorsan Genişletmek için tıkla... Disk sorunu. Kaç tane disk varsa, HDTune indir, Qucik Scan kapalı olmak üzere, Error Scan yap. Health sekmelerini de "eksiksiz!" paylaş.
KS KS N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #5 VENGEANCE ANGEL dedi: Disk sorunu. Kaç tane disk varsa, HDTune indir, Qucik Scan kapalı olmak üzere, Error Scan yap. Health sekmelerini de "eksiksiz!" paylaş. Genişletmek için tıkla... diskler de sıkıntı yok temiz Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-03-04 at 3.48.06 PM.jpeg 110,9 KB · Görüntüleme: 48 WhatsApp Image 2022-03-04 at 3.48.06 PM.jpeg 110,9 KB · Görüntüleme: 56 Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Disk sorunu. Kaç tane disk varsa, HDTune indir, Qucik Scan kapalı olmak üzere, Error Scan yap. Health sekmelerini de "eksiksiz!" paylaş. Genişletmek için tıkla... diskler de sıkıntı yok temiz
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 16 Mart 2022 #6 Niro dedi: diskler de sıkıntı yok temiz Genişletmek için tıkla... Health sekmesini de at. Bu testi %100 başarıyla tamamlamak, 'diskim sapasağlam, sorun yok' demek değil. Artı 0 Eksi
Niro dedi: diskler de sıkıntı yok temiz Genişletmek için tıkla... Health sekmesini de at. Bu testi %100 başarıyla tamamlamak, 'diskim sapasağlam, sorun yok' demek değil.
KS KS N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #7 VENGEANCE ANGEL dedi: Health sekmesini de at. Bu testi %100 başarıyla tamamlamak, 'diskim sapasağlam, sorun yok' demek değil. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-03-04 at 3.54.00 PM.jpeg 132,4 KB · Görüntüleme: 67 Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Health sekmesini de at. Bu testi %100 başarıyla tamamlamak, 'diskim sapasağlam, sorun yok' demek değil. Genişletmek için tıkla...
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 16 Mart 2022 #8 Unknown Attributes var bir sürü. Onların ne anlama geldiğini görmem lazım. HDD LLF programını kurup, oradan SMART verilerini paylaşır mısın? HDSentinel de olabilir. Artı 0 Eksi
Unknown Attributes var bir sürü. Onların ne anlama geldiğini görmem lazım. HDD LLF programını kurup, oradan SMART verilerini paylaşır mısın? HDSentinel de olabilir.
KS KS N Niro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #9 VENGEANCE ANGEL dedi: Unknown Attributes var bir sürü. Onların ne anlama geldiğini görmem lazım. HDD LLF programını kurup, oradan SMART verilerini paylaşır mısın? HDSentinel de olabilir. Genişletmek için tıkla... hdd lf programınmı indireyim Artı 0 Eksi
VENGEANCE ANGEL dedi: Unknown Attributes var bir sürü. Onların ne anlama geldiğini görmem lazım. HDD LLF programını kurup, oradan SMART verilerini paylaşır mısın? HDSentinel de olabilir. Genişletmek için tıkla... hdd lf programınmı indireyim
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.024 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 16 Mart 2022 #10 Niro dedi: hdd lf programınmı indireyim Genişletmek için tıkla... İkisinden birisini kurup SMART verilerini atarsan tamamdır. Sitemizde mevcut. https://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.40.exe Artı 0 Eksi
Niro dedi: hdd lf programınmı indireyim Genişletmek için tıkla... İkisinden birisini kurup SMART verilerini atarsan tamamdır. Sitemizde mevcut. https://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLFsetup.4.40.exe