Y yolda Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Nedenini bilmediğim bir şekilde BlueStacks'de Instagram açılmıyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Silip yükledim falan ama çare bulamadım.
Nedenini bilmediğim bir şekilde BlueStacks'de Instagram açılmıyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Silip yükledim falan ama çare bulamadım.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 yolda dedi: Nedenini bilmediğim bir şekilde BlueStacks'de Instagram açılmıyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Silip yükledim falan ama çare bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu ne yapacaksınız hocam internet üzerinden kullanmak varken. Artı 0 Eksi
yolda dedi: Nedenini bilmediğim bir şekilde BlueStacks'de Instagram açılmıyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Silip yükledim falan ama çare bulamadım. Genişletmek için tıkla... Onu ne yapacaksınız hocam internet üzerinden kullanmak varken.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.337 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #3 Internet uzerinden kullanmak varken neden BlueStacks. Artı 0 Eksi
KS KS Y yolda Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 GodsLonelyMan dedi: Internet uzerinden kullanmak varken neden BlueStacks. Genişletmek için tıkla... furkan4848 dedi: Onu ne yapacaksınız hocam internet üzerinden kullanmak varken. Genişletmek için tıkla... Hocalarım nedenini kurcalamanız saçma değil mi? BlueStacks üzerinden kullanmak istiyorum belki. Yargılamak yerine daha çözüm odakla cevaplar vermenizi beklerdim, bilmiyor bile olsanız yargılamanızın mantıklı bir sebebi olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
GodsLonelyMan dedi: Internet uzerinden kullanmak varken neden BlueStacks. Genişletmek için tıkla... furkan4848 dedi: Onu ne yapacaksınız hocam internet üzerinden kullanmak varken. Genişletmek için tıkla... Hocalarım nedenini kurcalamanız saçma değil mi? BlueStacks üzerinden kullanmak istiyorum belki. Yargılamak yerine daha çözüm odakla cevaplar vermenizi beklerdim, bilmiyor bile olsanız yargılamanızın mantıklı bir sebebi olacağını düşünmüyorum.