SSONERR Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #1 Oyuna giriyorum ve dosya izni istiyor ancak izin ver işareti çıkmıyor. Ayarlardan izinlere giriyorum ve sayfa kapanıp ana sayfaya atıyor.
Oyuna giriyorum ve dosya izni istiyor ancak izin ver işareti çıkmıyor. Ayarlardan izinlere giriyorum ve sayfa kapanıp ana sayfaya atıyor.
EneMamiley Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #2 SSONERR dedi: Oyuna giriyorum ve dosya izni istiyor ancak izin ver işareti çıkmıyor. Ayarlardan izinlere giriyorum ve sayfa kapanıp ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Bluestack biraz sorunlu ve yavaş çalışan bir uygulama başka bir emülatör kullanmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
SSONERR dedi: Oyuna giriyorum ve dosya izni istiyor ancak izin ver işareti çıkmıyor. Ayarlardan izinlere giriyorum ve sayfa kapanıp ana sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Bluestack biraz sorunlu ve yavaş çalışan bir uygulama başka bir emülatör kullanmanızı tavsiye ederim.
KS KS SSONERR Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #3 EneMamiley dedi: Bluestack biraz sorunlu ve yavaş çalışan bir uygulama başka bir emülatör kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum SSONERR dedi: başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... çözümlerine bakarken java klasörünün olmadığını farkettim java kurarsam sorun çözülebilirmi? Son düzenleme: 24 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
EneMamiley dedi: Bluestack biraz sorunlu ve yavaş çalışan bir uygulama başka bir emülatör kullanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum SSONERR dedi: başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... çözümlerine bakarken java klasörünün olmadığını farkettim java kurarsam sorun çözülebilirmi?
EneMamiley Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #4 SSONERR dedi: başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum çözümlerine bakarken java klasörünün olmadığını farkettim java kurarsam sorun çözülebilirmi? Genişletmek için tıkla... Javasız pc tuzsuz yemek gibidir bu zamana kadar nasıl indirmediniz.Muhtemelen çözülür Artı 0 Eksi
SSONERR dedi: başka bir emülatör kurdum ve yine aynı sorunu yaşıyorum çözümlerine bakarken java klasörünün olmadığını farkettim java kurarsam sorun çözülebilirmi? Genişletmek için tıkla... Javasız pc tuzsuz yemek gibidir bu zamana kadar nasıl indirmediniz.Muhtemelen çözülür