görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir.
Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir.
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 4 Mayıs 2022 #2 Ne hatası veriyor?
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #3 görkemsp dedi: Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir. Genişletmek için tıkla... Bluestacks de bende denemiştim hocam yüklenmiyor sizlik değil sorun.
görkemsp dedi: Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir. Genişletmek için tıkla... Bluestacks de bende denemiştim hocam yüklenmiyor sizlik değil sorun.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 görkemsp dedi: Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir. Genişletmek için tıkla... Yüklüyor yüklendik sonra yüklenmedi diye yukarıda bildirim cıkıyor onu çözemedim. Bütün emulatörlerde var mı? Bu sııkıntı acaba.
görkemsp dedi: Okey 101 yüklüyorum yüklüyor bitiyor sonra hata veriyor oyun menüye gelmiyor yüklenmedi diyor. Sizce nedendir. Genişletmek için tıkla... Yüklüyor yüklendik sonra yüklenmedi diye yukarıda bildirim cıkıyor onu çözemedim. Bütün emulatörlerde var mı? Bu sııkıntı acaba.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 4 Mayıs 2022 #5 görkemsp dedi: Yüklüyor yüklendik sonra yüklenmedi diye yukarıda bildirim cıkıyor onu çözemedim. Bütün emulatörlerde var mı? Bu sııkıntı acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsinz hocam olursa buraya yazarsınız.
görkemsp dedi: Yüklüyor yüklendik sonra yüklenmedi diye yukarıda bildirim cıkıyor onu çözemedim. Bütün emulatörlerde var mı? Bu sııkıntı acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsinz hocam olursa buraya yazarsınız.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #6 Yapan olursa iyi olur sağ olun.